zondag, april 06, 2008

100%KUL

En dat is geen verschrijving. Daarvoor liggen de t en de l te ver uit elkaar op QWERTY.
Was ist Los?
Nu, ik lees net dat vrouwen eerder en langer jong zijn dan mannen. Het staat in een 'artikel' over de radiozender 100%NL, en het ligt aan

GITAARMUZIEK!

Dat deed mij denken aan de 100%EXPONENT van de zender; een zangeres zonder naam.
De zoveelste avonturier ondervindt dat een radiozender met alleen Nederlandse muziek, waarvan bovendien 70% Nederlands-talig, geen bestaansrecht heeft.
Of was hier sprake van 'mis-targetting' en had men zich van het begin op vrouwen in plaats van mannen moeten richten. Dat lijkt mij straks meer het probleem voor 100% 'ja, wat nu dan?'.
Ik kan het wel raden, nog een kruising er bij van Sky538QVeronica. GOED BEDACHT!

Beste radio autoriteiten, dit kan niet toegestaan worden! Nadat u de 23 miljoen van RTL in de broekzak heeft laten glijden, is 100%NL, 100% gesubsidieerd door de zender 'slechts' € 8.000 euro voor de voortzetting te laten betalen. Natuurlijk onder de strikt bindende voorwaarde dat Nederlandse artiesten het radio-uithoekje krijgen dat ze verdienen. Toch? Afkeuren dus, dit drieste plan dat niet op altruisme is gestoeld, maar op ordinair winstbejag over de rug van RTL, de Nederlandse belastingbetaler en de niet-Nederlandse muziekliefhebber heen!

Inderdaad: 100%KUL !

Geen opmerkingen: